innovatie van vroeger

Innovatie mede mogelijk gemaakt

Innovatie is groei, vooruitgang, vernieuwing, verbetering. Daarom is het belangrijk voor bedrijven om te innoveren. Juist in tijden van crisis.

 

Als bedrijf is innovatie een belangrijke manier om in de picture te komen en de marktpositie te behouden of te vergroten. Belangrijk is dus dat de innovatie past binnen een bedrijf en bijdraagt aan het optimaal functioneren van het bedrijf. Innovatie is dus meer dan alleen techniek, het omvat ook de marketing en de toepassing ervan in bijvoorbeeld een productieproces.

 

Daarnaast is innovatie is een belangrijke aanjager voor de Nederlandse economie. Met innovatie profileert Nederland zich als een kundig land. Daarmee kan een bijdrage geleverd worden aan nationale en internationale vraagstukken in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, klimaatverandering en voedselvoorziening.

 

Innovatie is dus breed, van techniek tot marketing en toepassing. Mijn specialiteiten liggen bij het uitwerken en realiseren van de (elektro-)technische aspecten, evenals het begeleiden bij de productie van nieuwe producten.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.